Перегляд за Автор "Смалько, Людмила Миколаївна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Паштет «Домашній» (Патент на корисну модель № 139503)(2020) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Черненко, Анна Вікторівна; Смалько, Людмила Миколаївна; Шевченко, Іванна ЮріївнаВ основу корисної моделі поставлена задача розроблення рецептури паштету з високими структурно-механічними, функціональними, технологічними та органолептичними показниками. Паштет містить печінку, сало свиняче, цибулю ріпчасту пасеровану, моркву пасеровану, сіль кухонну, спеції. Згідно з корисної моделлю, як печінку містить печінку свинячу та печінку курячу, додатково містить свинину нежирну, суху сироватку молочну, воду питну. The utility model is based on the task of developing a recipe for pate with high structural and mechanical, functional, technological and organoleptic characteristics. The pate contains liver, lard, mashed onions, mashed carrots, salt, spices. According to the utility model, as the liver contains pork liver and chicken liver, additionally contains lean pork, dry whey, drinking water.Документ Розширення рецептур м’ясних січених напівфабрикатів з використанням сухої молочної сироватки(2018) Смалько, Людмила Миколаївна; Черненко, Анна Вікторівна; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаРозроблено рецептуру м’ясних січених напівфабрикатів за рахунок нових складових компонентів рецептур. Додавання сухої молочної сироватки при виробництві продуктів м’ясної промисловості надає готовим виробам підвищену біологічну цінність та сприяє кращому засвоєнню продукту організмом. A recipe for meat diced semifinished products has been developed at the expense of new constituents of recipes. The addition of dry whey in the production of meat products provides ready-made products with increased biological value and promotes better assimilation of the product by the body.Документ Сосиски «Cмачненькі» (Патент на корисну модель № 139502)(2020) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Смалько, Людмила Миколаївна; Черненко, Анна ВікторівнаВ основу корисної моделі поставлено задачу шляхом застосування більш дешевої та поширеної основної сировини, підвищити рентабельність виготовлення сосисок, зі збереженням високої якості, додаванням до їх складу сухої молочної сироватки та яблучного пектину, що надасть продукту радіозахисні властивості, збереже харчову та підвищить біологічну цінність. Сосиски містять свинину, сіль кухонну, цукор-пісок, нітрит натрію, суміш спецій, згідно з корисною моделлю, використовується свинина вищого сорту, та додатково містять м'ясо куряче, суху молочну сироватку, яблучний пектин та воду питну. The utility model is based on the task of using cheaper and more common basic raw materials, to increase the profitability of making sausages, while maintaining high quality, adding whey powder and apple pectin, which will give the product radioprotective properties, preserve nutritional and biological value. Sausages contain pork, table salt, granulated sugar, sodium nitrite, a mixture of spices, according to the utility model, high-grade pork is used, and additionally contain chicken, whey, apple pectin and drinking water.Документ Січені напівфабрикати з сухою молочною сироваткою(2018) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Смалько, Людмила Миколаївна; Черненко, Анна Вікторівна; Рожко, Олександра Юріївна; Кушнір, Анатолій ОлександровичРозроблено рецептуру січених напівфабрикатів з додаванням сухої молочної сироватки. Запропонована рецептура котлет дає змогу досягти високої харчової і біологічної цінності розробленого продукту, збагачення вітамінами та незамінними амінокислотами, які містяться в сухій сироватці молочній, за рахунок підвищення засвоюваності з одночасним зниженням загальної калорійності продукту. A recipe for broken, semi-finished products with the addition of dry bovine whey has been developed. The proposed formula of the cutlet allows you to achieve high nutritional and biological value of the developed product, enrichment with vitamins and essential amino acids contained in dry whey milk, due to increased digestibility with the simultaneous decrease in total caloric content of the product.Документ Шніцель натуральний січений (Патент на корисну модель № 125860)(2018) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Рожко, Олександра Юріївна; Рувінський, Олександр Олександрович; Смалько, Людмила Миколаївна; Черненко, Анна ВікторівнаШніцель натуральний січений містить м'ясо котлетне свиняче, яйця курячі або меланж, сухарі панірувальні, цибулю ріпчасту свіжу, перець чорний або білий мелений, сіль кухонну, часник свіжий, воду питну. Додатково містить філе куряче та суху демінералізовану сироватку молочну збагачену Mg та Мn.