Перегляд за Автор "Сокол, Аліна Олегівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Десерти зниженої енергетичної цінності(2022) Сокол, Аліна Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаПредметом дослідження є десерти зниженої енергетичної цінності виготовлений за власно розробленою рецептурою, а саме «Вівсяно-яблучне печиво». При розробці новітніх рецептур було використано загальноприйняті та стандартні методи досліджень функціонально-технологічних, фізико-хімічних показників сировини та готових виробів. The subject of the research is desserts of reduced energy value made according to a recipe developed by myself, namely "Oat-apple cookies". When developing the latest recipes, generally accepted and standard research methods of functional-technological, physico-chemical indicators of raw materials and finished products were used.Документ Розроблення технології десертних страв зниженої енергетичної цінності для спеціалізованого кафе(2022) Сокол, Аліна Олегівна