Перегляд за Автор "Сорока, Анастасія Анатоліївна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Будівництво цеху з виробництва дитячого харчування на ПрАТ «Укрпромбакалія», м. Чернігів(2020) Сорока, Анастасія АнатоліївнаДокумент Дослідження впливу екстракту імбиру на кислотне число жиру(2021) Сорока, Анастасія Анатоліївна; Рубанка, Катерина ВолодимирівнаРобота присвячена вивченню впливу екстракту імбиру на кислотне число маргарину в процесі його зберігання. Доведена можливість застосування рослинного екстракту як природного консерванта для маргарину. Надані рекомендації що до дозування досліджуваного компонента. The work is devoted to the study of the influence of ginger extract on the acid value of margarine during its storage. The possibility of using a plant extract as a natural preservative for margarine has been proven. Recommendations for the dosage of the studied component are provided.Документ Дослідження хімічного складу мускатного горіху різного географічного походження(2021) Сорока, Анастасія Анатоліївна; Рубанка, Катерина ВолодимирівнаРобота присвячена вивченню хімічного складу мускатного горіху вирощеного в Індії, Індонезії та Китаю. Проведена порівняльна оцінка вмісту окремих сполук мускатного горіху. Зроблені припущення, що до впливу георафічного походження мускатного горіха на його хімічних склад. The thesis is devoted to the study of the chemical composition of nutmeg grown in India, Indonesia and China. A comparative assessment of the content of individual nutmeg compounds was carried out. Assumptions are made about the influence of the geographic origin of nutmeg on its chemical composition.