Перегляд за Автор "Старолєтова, Тетяна Андріївна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вибір та обґрунтування товарних стратегій підприємства(2022) Старолєтова, Тетяна АндріївнаДокумент Впровадження ефективних товарних стратегій на підприємстві(2021) Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Старолєтова, Тетяна АндріївнаУ статті розглядаються питання формування та впровадження товарної стратегії на підприємстві. Розглянуто сутність, класифікацію та процеси розроблення понять ‟стратегія інновації”, ‟стратегія варіації” та ‟стратегія елімінації”. Визначено місце товарних стратегій в загальній стратегії підприємства, окреслені проблемні моменти формування товарної стратегії.Документ Застосування полідекстрози у технології неглазурованих помадних цукерок(2020) Онофрійчук, Оксана Сергіївна; Старолєтова, Тетяна Андріївна; Кохан, Олена ОлександрівнаУ тезі відображені результати досліджень, присвячених удосконаленню технології неглазурованих помадних цукерок зі зниженим цукровмістом . Проаналізовано переваги застосування полідекстрози. Досліджено вплив різної кількості полідекстрози на процес кристалізації сахарози при виробництві помадних цукерок. Запропоновано додаткове внесення гідроколоїду карбоксиметилцелюлози для збільшення кількості внесеної полідекстрози без погіршення консистенції та смакових властивостей помадних цукерок .Підібрано оптимальний відсоток заміни сахарози полідекстрозою The thesis reflects the results of research on improving the technology of unglazed fondant candies with low sugar content. The advantages of using polydextrose are analyzed. The influence of different amounts of polydextrose on the process crystallization of sucrose has been studied in the production of fondant. An additional addition of carboxymethylcellulose hydrocolloid is proposed to increase the amount of introduced polydextrose without deteriorating the consistency and taste properties fondant candies. The optimal percentage of sucrose replacement by polydextrose was selectedДокумент Проект кондитерського підприємства з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Жмеринка Вінницької області(2020) Старолєтова, Тетяна АндріївнаДокумент Сучасний стан та перспективи розвитку ринку борошняних кондитерських виробів України(2022) Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Старолєтова, Тетяна АндріївнаУ статті подана інформація про сучасний стан ринку борошняних кондитерських виробів в Україні. Розглядаються його особливості, тенденції, проблеми та перспективи розвитку. Проаналізовано діяльність провідних вітчизняних підприємств-виробників борошняних кондитерських виробів. Розглянуто актуальний попит в Україні на борошняні вироби та його подальші перспективи розвитку. Також проведено аналіз експорту кондитерської продукції закордон. Визначено проблеми та перспективи для розвитку ринку борошняних кондитерських виробів України задля підвищення обґрунтованості маркетингових рішень.