Перегляд за Автор "Суходол, Вікторія Хомівна"
Зараз показуємо 1 - 10 з 10
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вміст глютатіону в хлібопекарних дріжджах різного походження та його вплив на якість хліба(1996) Фалендиш, Наталія Олексіївна; Суходол, Вікторія Хомівна; Бужак, Л. І.Дослідження присвячені визначенню вмісту глютатіону в хлібопекарських дріжджах спеціалізованих та спиртових заводів. Встановлено, що вміст відновленого глютатіону в свіжих дріжджах спиртових заводів, в більшості рас, однаковий з його кількістю в дріжджах спеціалізованих заводів. Research devoted to the definition of glutathione content in baking yeast specialized and distilleries. Found that the content of reduced glutathione in fresh yeast distilleries in most races, the same number of its factories specialized in yeast.Документ Вплив гібридних дріжджів на склад і світопоглинальну здатність мелясних бражок (Повідомлення 1)(1972) Суходол, Вікторія Хомівна; Шевченко, Анатолій Маркович; Куц, Анатолій МихайловичДоведено, що накопичення спирту та його домішок знаходиться в прямій залежності від гібридних дріжджів, їх генеративної здатності та тривалості бродіння. Гібридні дріжджі 13, 67, 93, 86, 105, 202 сприяють підвищеному накопиченню в бражках альдегідів, сивушного масла і особливо кислот. Вміст летких азотистих речовин при цьому знижується, а ненасичених сполук залишається однаковим з контролем. Бражні дистиляти інтенсивно поглинають світло в УФ-області спектру. Спектрограми ідентичні спектрами поглинання спирту-сирцю, виробленого з меляси, але спостерігається відхилення в положенні максимумів і мінімумів. It is shown that the accumulation of alcohol and its impurities is directly dependent on hybrid yeast, their generative capacity and duration of fermentation. Hybrid yeast 13, 67, 93, 86, 105, 202 contribute to increased accumulation in brachah aldehydes, fusel oils and acids especially. The content of volatile nitrogenous substances decreases, and unsaturated compounds remains the same with the control. See the distillates intensively absorb light in the UV region of the spectrum. Spectrograms are identical absorption spectra of the crude alcohol vyrabotannoi from molasses, but there's a shift in the position of maxima and minima.Документ Застосування палигорськіту для очищення мийних вод у виноробстві(2009) Мельник (Ткачук), Наталія Андріївна; Мельник, Людмила Миколаївна; Суходол, Вікторія Хомівна; Марценюк, Олександр СтепановичДосліджена можливість очищення води після її багаторазового використання для ополіскування пляшок у виноробстві природним дисперсним мінералом – палигорськітом, який є безпечним, має низьку собівартість, добувається з українських родовищ.Документ Очищення мийної води палигорськітом(2008) Мельник (Ткачук), Наталія Андріївна; Мельник, Людмила Миколаївна; Марценюк, Олександр Степанович; Суходол, Вікторія ХомівнаЕкспериментально встановлено, що в обробленій палигорськітом мийній та питній воді зменшуються вміст хлоридів, нітритів, сульфатів, заліза, мікроорганізмів та підвищуються органолептичні показники. Відпрацьований адсорбент можна десятикратно регенерувати перегрітою водяною парою.Документ Підвищення якості та безпеки питної води шляхом її очищення вітчизняними природними мінералами(2007) Мельник (Ткачук), Наталія Андріївна; Мельник, Людмила Миколаївна; Манк, Валерій Веніамінович; Суходол, Вікторія ХомівнаДосліджено процес адсорбційного очищення питної води палигорськітом, глауконітом, мордентом. Встановлено їх адсорбційну спроможність щодо іонів важких металів. The process of adsorption purification of drinking water palygorskite, glauconite, mordenite. Set their adsorption capacity relative to the ions of heavy metals.Документ Спосіб адсорбційного очищення питної води (Патент на корисну модель № 24348)(2007) Мельник (Ткачук), Наталія Андріївна; Мельник, Людмила Миколаївна; Манк, Валерій Веніамінович; Мельник, Зіновій Петрович; Суходол, Вікторія Хомівна; Усатюк, Світлана ІванівнаСпосіб адсорбційного очищення питної води, що передбачає адсорбцію домішок сорбентам, який відрізняється тим, що як сорбент використовується дисперсний мінерал палигорськіт.Документ Спосіб адсорбційного очищення питної води (Патент на корисну модель № 25899)(2007) Мельник (Ткачук), Наталія Андріївна; Мельник, Людмила Миколаївна; Манк, Валерій Веніамінович; Мельник, Зіновій Петрович; Суходол, Вікторія Хомівна; Усатюк, Світлана ІванівнаСпосіб адсорбційного очищення питної води, що передбачає адсорбцію домішок сорбентом, який відрізняється тим, що як сорбент використовується природний цеоліт у співвідношенні вода:адсорбент як 1:10.Документ Спосіб адсорбційного очищення питної води від іонів заліза та іонів амонійного азоту (Патент на винахід № 82623)(2008) Мельник (Ткачук), Наталія Андріївна; Мельник, Людмила Миколаївна; Манк, Валерій Веніамінович; Мельник, Зіновій Петрович; Суходол, Вікторія Хомівна; Усатюк, Світлана ІванівнаСпосіб очищення питної води від іонів заліза та іонів амонійного азоту, який відрізняється тим, що очищення проводять попередньо активованим при температурі 180 °С протягом 3 годин палигорськітом, причому використовують фракції 2,0-3,0 мм, при співвідношенні палигорськіт : вода (1 : 10) - (1:50). The method of purification of drinking water from iron ions and ammonium nitrogen ions, characterized in that that cleaning is carried out pre-activated at a temperature of 180 ° C for 3 hours paligorskite, and use fractions of 2.0-3.0 mm, with a ratio of paligorskite: water (1:10) - (1:50).Документ Тлумачний словник екологічних термінів(2006) Левандовський, Леонід Вікторович; Танащук, Людмила Іванівна; Степанець, Любов Филимонівна; Суходол, Вікторія ХомівнаНаведено тлумачення основних екологічних понять і термінів. Interpretation given the basis of ecological concepts and terms.Документ Шляхи підвищення рівня практичної підготовки студентів в контексті Болонського процесу(2006) Левандовський, Леонід Вікторович; Танащук, Людмила Іванівна; Суходол, Вікторія Хомівна; Степанець, Любов ФилимонівнаЗдійснено аналіз стану та змісту практичної підготовки студентів-екологів. Запропоновано конкретні шляхи підвищення ефективності цієї складової навчального процесу.