Перегляд за Автор "Тарадай, Роман Сегійович"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Рoзробка білкових композицій та їх використання у технології м’ясних фаршевих консервів(2015) Коломієць, Роман Анатолійович; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Дубковецький, Ігор Володимирович; Стрельченко, Людмила Василівна; Тарадай, Роман Сегійович; Грицай, Максим СергійовичДослідження методу сушіння овочевих та тваринних білків, які далі використовуються у білкових композиціях у клітинних системах з високотемпературною обробкою. Проблеми, які потребують вирішення за даними досліджень, пов'язані з тим, що препарати тваринного та рослинного білка різняться за своїми термічними, функціональними та технологічними характеристиками та способом їх приготування для використання в клітинних системах з різним видом термічної обробки. Крім того, можна замінити чужорідні білкові препарати на шкіру свинини в комбінації з білками рослинного походження з наступною високотемпературною обробкою, що складається з рублених м'ясних систем. Розвиток функціонального харчового білкового складу тваринного та рослинного походження буде розширювати діапазон, для збагачення готового продукту є білком, для оптимізації функціональних та технологічних характеристик готової продукції. A study of the method of drying vegetable and animal proteins, which are further used in protein compositions in cell systems with high temperature treatment. Problems to be solved by research data, due to the fact that animal and vegetable protein preparations differ in their thermal, functional and technological characteristics and method of preparation for use in cell systems with different type of heat treatment. In addition, it is possible to replace foreign protein preparations on pork skin in combination with proteins of plant origin with subsequent high temperature treatment consisting of minced meat systems. The development of functional food protein composition of animal and plant origin will expand the range, to enrich the finished product is a protein, to optimize the functional and technological characteristics of finished products.Документ Реструктурована шинка (Патент на корисну модель № 93199)(2014) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мазун, Антоніна Миколаївна; Тарадай, Роман СегійовичДана рецептура дозволить отримати продукт з високими органолептичними показниками та підвищить вихід готового продукту. Технічний результат полягає в отриманні продукту, який збалансований за амінокислотним та жирокислотним складом; підвищенні біологічної і харчової цінності продукту. This formulation will allow you to get a product with high organoleptic characteristics and increase the output of the finished product.The technical result is to obtain a product that is balanced by the amino acid and fatty acid composition; increasing the biological and nutritional value of the product.Документ Розробка білкових композицій ті їх використання у технології м`ясних фаршевих консервів(2015) Коломієць, Роман Анатолійович; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Дубковецький, Ігор Володимирович; Стрельченко, Людмила Василівна; Тарадай, Роман Сегійович; Грицай, Максим СергійовичПроведено дослідження способу сушіння рослинних і тваринних білків, які в подальшому використовували в складі білкових композиції у фаршевих системах з високотемпературною обробкою. Проблематика, на вирішення якої направлені данні дослідження, пов’язана з тим, що тваринні і рослинні білкові препарати відрізняються своїми теплофізичними, функціонально-технологічними характеристиками і способом оброблення. Крім цього можлива заміна закордонних білкових препаратів на свинячу шкуру у поєднанні з білками рослинного походження з подальшою високотемпературною обробкою у складі фаршевих систем. Розробка функціональної харчової білкової композиції тваринного та рослинного походження дасть змогу розширити асортимент. збагатити готовий продукт білком, оптимізувати функціонально-технологічні показники готових виробів. A study of the method fof drying vegetable and animal proteins, which are further used in protein compositions in cell systems with high temperature treatment. Problems to be solved by research data, due to the fact that animal and vegetable protein preparations differ in their thermal, functional and technological characteristics and metod of preparation for use in cell systems with different type of heat treatment. In addition, it is possible to replace foreign protein preparations on pork skin in combination with proteins of plant origin with subsequent high temperature treatment consisting of minced meat systems. The development of functional food protein composition of animal and plant origin will expand the range, to enrich the finished product is a protein, to optimize the functional and technological characteristics of finished products.Документ Розширення асортименту білкових композицій для фаршевих систем з високотемпературною обробкою(2015) Коломієць, Роман Анатолійович; Тарадай, Роман Сегійович; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь МиколайовичВ даній статті наведені дані про розширення білкових композицій для фаршевих систем з високотемпературною обробкою, оптимального способу сушіння рослинних та тваринних білків, які в подальшому передбачено використовувати в складі комбінованих сумішей для м’ясних і м’ясомістких продуктів. This article provides information about the extension of protein compositions for forcemeat systems with high temperature treatment, the optimal method of drying vegetable and animal proteins, which are further expected to be used in the combined mixtures for meat and m ASALA products.Документ Фаршеві консерви з білковою композицією (Патент на корисну модель № 104138)(2016) Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Дубковецький, Ігор Володимирович; Коломієць, Роман Анатолійович; Стрельченко, Людмила Василівна; Тарадай, Роман СегійовичКорисна модель належить до харчової промисловості і може бути використаний для виробництва фаршевих консервів. В основу корисної моделі поставлена задача розроблення рецептури фаршевих консервів з використанням білкової композиції на основі свинячої шкірки та рослинного білка для збагачення продукту білком та покращення органолептичних характеристик. The utility model belongs to the food industry and can be used for the production of canned minced meat. The utility model is based on the task of developing a recipe for canned minced meat using a protein composition based on pork skin and vegetable protein to enrich the product with protein and improve organoleptic characteristics.