Перегляд за Автор "Таранишина, Інна Леонідівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Амінокислотний скор білків сирників «Різдвяні»(2021) Дейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна; Таранишина, Інна ЛеонідівнаУ статті наведено розрахунок амінокислотного скору білків сирників «Різдвяні».Документ Бариста – фахівець з приготування кави та напоїв на її основі(2019) Павлюченко, Олена Станіславівна; Таранишина, Інна ЛеонідівнаПроаналізовано особливості та вимоги до бариста, вимоги до організації робочого місця. The features and requirements for a barista, requirements for the organization of the workplace were analyzed.Документ Доцільність використання молочно-білкового концентрату «казецит» та борошна розторопші у технології сирників(2020) Дейниченко, Григорій Вікторович; Дейниченко, Людмила Григорівна; Таранишина, Інна ЛеонідівнаВ роботі доведено доцільність молочно-білкового концентрату «казецит» та борошна розторопші у технології сирників.Документ Удосконалення технології сирників в ресторані Голосіївського району м. Києва(2021) Таранишина, Інна Леонідівна