Перегляд за Автор "Телішко, А. В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз витрат енергоресурсів при випіканні хлібобулочних виробів(2011) Теличкун, Володимир Іванович; Десик, Микола Григорович; Телішко, А. В.; Михалевич, I. A.Встановлено, що зі збільшенням визначального розміру витрати тепла на випаровування вологи та утворення скоринки зменшуються, а на нагрівання м’якушки збільшуються. Загальні питомі витрати тепла на випікання тіста-хліба зменшуються за експоненційним законом зі збільшенням визначального розміру. With the increase of determining the size of heat consumption for evaporation and reduces the formation of crust and crumb for heating increases. Total unit costs of heat for baking bread dough, reduced by an exponential law with the increase of determining size.