Перегляд за Автор "Тимощук, Світлана Русланівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Застосування кольорової ідентифікації у ресторанному бізнесі за принципами HACCP(2024) Тимощук, Світлана Русланівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Хареба, Олена ВасилівнаУ дослідженні розглянуто застосування кольорового кодування для підвищення харчової безпечності та мінімізації ризиків перехресного забруднення у закладах ресторанного господарства відповідно до принципів HACCPДокумент Реактивні інновації як запорука конкурентоспроможності(2024) Тимощук, Світлана Русланівна; Польовик, Володимир Вікторович; Кузьмін, Олег ВолодимировичРеактивні інновації забезпечують швидку модернізацію процесів і продуктів, сприяючи конкурентоспроможності у динамічній ресторанній індустріїДокумент Стратегія управління якістю у кафе(2024) Тимощук, Світлана Русланівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУ статті розглядається розробка та впровадження системи управління якістю (СУЯ) як стратегії забезпечення високого рівня якості продукції та послуг у кафе для підвищення конкурентоспроможності та розвитку бізнесу