Перегляд за Автор "Тимчук, Віктор Михайлович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Порядок проведення ідентифікації об'єктів підвищеної небезпеки виробництв харчової промисловості(2014) Тимчук, Віктор Михайлович; Хіврич, Олександр ВасильовичПроведення ідентифікації об'єктів підвищеної небезпеки виробництв харчової промисловості визначають правові, економічні, соціальні та організаційні основи їх діяльності і спрямовані на захист життя і здоров'я людей та довкілля від шкідливого впливу аварій на цих об'єктах шляхом запобігання їх виникненню, обмеження розвитку і ліквідації наслідків. Identification of high-risk food processing industries determine the legal, economic, social and institutional framework of their activities and aim to protect life and health and the environment from the harmful effects of accidents at these sites by preventing their occurrence, limiting the development and consequence management.Документ Харчове напилене плівкоутворююче покриття (Патент на корисну модель № 27608)(2007) Лисюк, Галина Михайлівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Тимчук, Сергій Миколайович; Тимчук, Віктор Михайлович; Ніколенко, Ірина АнатоліївнаРозглянуто виробництво харчових плівкоутворюючих матеріалів, які використовуються для захисту продукції громадського харчування від висихання, зволоження та мікробіологічного псування. We consider the production of food of film-forming materials that are used for the protection of catering products from drying out moisture and microbial spoilage.Документ Харчове напилене плівкоутворююче покриття (Патент на корисну модель № 45172)(2009) Лисюк, Галина Михайлівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Тимчук, Сергій Миколайович; Поздняков, Володимир Васильович; Тимчук, Віктор Михайлович; Тимчук, Дмитро СергійовичРозглянуто виробництво харчових плівкоутворюючих матеріалів, які використовуються для захисту продукції громадського харчування від висихання, зволоження та мікробіологічного псування. We consider the production of food of film-forming materials that are used for the protection of catering products from drying out moisture and microbial spoilage.