Перегляд за Автор "Тищенко, Іван В’ячеславович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Особливості одержання напівфабрикатів з овочів(2018) Тищенко, Іван В’ячеславович; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаВстановлено оптимальні режими одержання частково зневоднених напівфабрикатів з овочів високої якості. Визначено можливість їх використання при виробництві перших та других обідніх страв.Документ Уротропін – спектр застосування, тонкощі технології виробництва(2024) Тищенко, Іван В’ячеславович; Бойчук, Тетяна МихайлівнаУротропін залишається важливою хімічною сполукою з широким спектром застосувань, і його виробництво має велике економічне значення. Напрями розвитку включають покращення виробничих процесів, екологічну безпеку та рециклінг відходів, що в кінцевому підсумку можуть призвести до ефективніших та екологічно чистих методів виробництва.