Перегляд за Автор "Ткаченко, Анастасія Андріївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Обґрунтування складу сиркового десерту з підвищеним вмістом білку(НУХТ, 2020) Ткаченко, Анастасія Андріївна; Стеценко, Наталія ОлександрівнаНовий сирковий продукт буде корисним та надійним способом підтримання організму, буде компенсувати нестачу білка у харчуванні населення, що є дуже важливим, адже дефіцит білку може призвести до анемії та загострення хронічних хвороб. Такий продукт можна рекомендувати для харчування різних груп населення, а особливо тих, хто прагне отримати максимум користі при мінімальній енергетичній цінності продукту. A new curd product will be a useful and reliable way to maintain the body, it will compensate for the lack of protein in the nutrition of the population, which is very important, because a protein deficiency can lead to anemia and exacerbation of chronic diseases. Such a product can be recommended for nutrition of various population groups, especially those who seek to get the maximum benefit with the minimum energy value of the product.Документ Проект виробництва сиркового десерту, збагаченого концентратом білку сироватки, пюре банану, полуниці та горіхами(2020) Ткаченко, Анастасія Андріївна