Перегляд за Автор "Ткаченко, Катерина Деміївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Технологія м’яса та м’ясних продуктів : підручник(2006) Клименко, Михайло Миколайович; Віннікова, Людмила Георгіївна; Береза, Іван Григорович; Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Буша, Олексій Олексійович; Ткаченко, Катерина ДеміївнаПодано характеристики основних видів забійних тварин, птиці та кролів.Наведено хімічний склад, технологічні та біологічні властивості м’яса. Описано асортимент продукції; технологію забою і первинної переробки худоби, свиней, птиці та кролів; оброблення продуктів забою та яєць; виготовлення ковбасних виробів, напівфабрикатів і м’ясних консервів; виробництво кормової та технічної продукції з м’ясної сировини. Особливу увагу приділено проблемам ресурсозаощадження в м’ясній галузі, виробництва комбінованих м’ясних продуктів, якості м’ясних виробів, санітарно-гігієнічним, економічним питанням і перспективам розвитку технології м’яса та м’ясних продуктів.Документ Інтенсифікація виробництва тваринних кормів з м'ясної сировини(2002) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна; Ткаченко, Катерина ДеміївнаЗапропоновано нову енергоощадну універсальну установку, наведено результати розрахунку втрат тиску в трубопроводі, запропоновано нове технічне рішення з інтенсифікації перемішування сировини під час її термічного оброблення.