Перегляд за Автор "Троценко, Євгеній Сергійович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Композиція пряно-ароматичної сировини для ароматизованого вина «Букет Закарпаття» (Патент на корисну модель № 55130)(2010) Білько, Марина Володимирівна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Добоній, Інна Василівна; Троценко, Євгеній СергійовичРозроблена композиція пряно-ароматичної сировини із Закарпатського регіону, яка передбачає застосування 11 трав. Композиція трав, яка має оригінальні органолептичні показник,. використовується для виробництва вермутів. The composition of spicy aromatic raw materials of the Transcarpathian region, which includes the use of 11 herbs, was developed. The composition of herbs that has the original organoleptic measurement is used for the production of vermouth.