Перегляд за Автор "Тютюннікова, Яна Вячеславівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Застосування клітковини насіння олійних культур в технології м'ясомістких продуктів(2022) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Бударіна, Єлизавета Андріївна; Тютюннікова, Яна Вячеславівна; Бабік, Богдан ВолодимировичСьогоденні науково-технічні розробки в харчовій промисловості направлені на створення комбінованих продуктів. Виробництво таких м'ясопродуктів на основі м'яса і рослинних білків передбачає взаємозбагачення їх складу, підвищення біологічної цінності, покращення органолептичних показників готової продукції, зниження її собівартості. Today's scientific and technical developments in the food industry are aimed at creating combined products. The production of such meat products based on meat and vegetable proteins involves mutual enrichment of their composition, increase in biological value, improvement of organoleptic indicators of the finished product, reduction of its cost price.Документ Перспективи використання клітковини насіння олійних культур у продуктах спеціального призначення(2022) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Бударіна, Єлизавета Андріївна; Тютюннікова, Яна ВячеславівнаПерспективним напрямком у харчових технологіях є розроблення інноваційних продуктів, в рецептурах яких є використання м'яса птиці та нетрадиційної сировини з метою отримання повноцінного виробу з оздоровчо-профілактичними властивостями. Використання клітковини з насіння кунжуту, соняшника та гарбуза в технології м'ясних продуктів один із способів отримання продукту спеціального призначення. A promising direction in food technologies is the development of innovative products, the recipes of which include the use of poultry meat and non-traditional raw materials in order to obtain a full-fledged product with health and preventive properties. The use of fiber from sesame, sunflower and pumpkin seeds in the technology of meat products is one of the ways to obtain a special purpose product.