Перегляд за Автор "Усенко, Виталий Александрович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Напій десертний «Подружжя» (Патент на винахід № 96220)(2011) Чепель, Наталія Василівна; Українець, Анатолій Іванович; Усенко, Виталий Александрович; Фролова, Наталія ЕпінетівнаНапій десертний, що містить яблучний сік, спирт етиловий ректифікований вищої очистки, воду пом'якшену, цукровий сироп, який відрізняється тим, що додатково містить ароматизатор "Пряний лимон" із ефірної олії кропу, ароматизатор "Коріандр - елітний аромат" із ефірної олії коріандру, лимонну ефірну олію при наступному співвідношенні інгредієнтів на 1000 дал: яблучний сік, спирт етиловий ректифікований вищої очистки та вода пом'якшена у розрахунку на міцність купажу 12 % цукровий сироп 65,8 % 1777,0...1800 дм3 ароматизатор "Пряний лимон" 0,9...1,2 дм3 ароматизатор "Коріандр - елітний аромат" 1,6...1,8 дм3 лимонна ефірна олія 4,0...5,0 дм3. Dessert drink containing apple juice, rectified ethyl alcohol of higher clearance, softened water, sugar syrup, wherein further comprising a flavoring "Spicy lemon" essential oil of dill flavor "Coriander - luxury flavor" of the essential oil of coriander , lemon essential oil in the following proportions of ingredients in 1000 gave: apple juice, ethyl alcohol and water purification Higher softened in calculating the strength blend 12% sugar syrup 65.8% 1777.0 ... 1800 dm 3 flavor "Spicy Lemon" 0.9 ... 1.2 dm'3 flavor "Coriander - luxury flavor" 1.6 ... 1.8 dm3 Lemon Essential Oil 4.0 ... 5.0 dm3.Документ Оптимизация режимов упаривания при концентрировании экстрактов из пряно-ароматического сырья(1990) Усенко, Виталий Александрович; Баленко, Татьяна Леонидовна; Сапронова, Любовь Григорьевна; Куц, Анатолий Михайлович; Суходол, Виктория ФоминичнаОптимизация режимов упаривания спиртованных настоев при получении концентрированных экстрактов из пряно-ароматического сырья. Использовали спиртованные настои «Старка», «Старокиевская» и «Зверобой», которые представляют собой водно-этанольную вытяжку из сушеного пряно-ароматического сырья. Optimization mode stripping spirited infusions in obtaining concentrated extracts of aromatic raw materials. We used spirited infusions "Stark", "Starokievskaya" and "St. John's wort," which are water-ethanol extract of dried aromatic raw materials.Документ Разработка способа экстрагирования пряно-ароматического сырья. 1. Установление оптимальных параметров измельченного сырья и выбор промышленного измельчителя(1992) Усенко, Виталий Александрович; Баленко, Татьяна Леонидовна; Сапронова, Любовь Григорьевна; Куц, Анатолий Михайлович; Суходол, Виктория ФоминичнаИзложен способ измельчения сухого пряно-ароматического сырья и рекомендован измельчитель «Украинка», который позволяет получить помол, содержащий более 80% частиц размером 150-250 мкм. The paper presents a method of dry grinding aromatic raw materials and recommended chopper "Ukrainka", which allows you to grind, containing more than 80% of the size of the particles 150-250 mkm.