Перегляд за Автор "Фаін, Альбіна Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вдосконалення технології булочних виробів у разі використання комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість КСБ +»(2018) Васильченко, Тетяна Олександрівна; Білик, Олена Анатоліївна; Фаін, Альбіна ВолодимирівнаРозглянуто можливість використання концентрату сироваткового білкового сухого у виробництві комплексного хлібопекарського поліпшувача направленої дії. Встановлено, що застосування розробленого комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість КСБ+» у технології булочних виробів у кількості 1,5 % до маси борошна подовжує тривалість свіжості булочних виробів. The possibility of using whey protein dry concentrate in the production of complex baking improver of directional action is considered. It has been established that the use of the developed complex baking improver “Freshness of KSB +” in the technology of bakery products in the amount of 1.5% by weight of flour extends the duration of bakery products freshness.Документ Урбеч з насіння льону – цінний продукт для збагачення пшеничного хліба(2018) Бондаренко, Юлія Вікторівна; Фаін, Альбіна Володимирівна; Білик, Олена АнатоліївнаРозглянуто можливість використання урбечу з насіння льону у технології хліба пшеничного. Встановлено, що урбеч має високу калорійність та ідеальне поєднання білків, вуглеводів і жирів. Встановлено позитивний вплив урбечу по подовження свіжості хлібобулочних виробів. The possibility of using urbech from flax seeds in the technology of wheat bread is considered. Urbech has been found to have a high calorie content and an ideal combination of proteins, carbohydrates and fats. The positive impact of urbechu on lengthening the freshness of bakery products.