Перегляд за Автор "Федонюк, Марія Анатоліївна"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вивчення впливу температури на ступінь вилучення фенольних сполук з сухого листя базиліку(2016) Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Федонюк, Марія Анатоліївна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаВ процесі екстрагування вивчили зміну вмісту біологічно активних речовин, а саме вміст фенольних сполук. Обґрунтовано техно-логічні параметри отримання екстракту базиліку: температура не нижче 80°С з витримуванням протягом 10-20 хвилин. In the process of extracting studied changes in the content of biologically active substances, namely the content of phenolic compounds. Reasonably techno-logical obtaining basil extract parameters: the temperature below 80°C held for 10-20 minutes.Документ Дослідження процесу відновлення сухих десертних багатокомпонентних сумішей для молочних коктейлів(2018) Федонюк, Марія Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Чубенко, Лариса МихайлівнаВивчені процеси відновлення сухих десертних сумішей для молочних коктейлів - визначено рекомендовані параметри процесу та вплив технологічних факторів на його протікання. На основі проведених експериментальних досліджень встановлено оптимальне співвідношення рослинного наповнювача і молочної основи для відновлення сухої десертної багатокомпонентної основи. The processes of restoration of dry dessert mixes for milk cocktails have been studied. The recommended parameters of the process and the influence of technological factors on its flow are determined. On the basis of conducted experimental researches the optimum ratio of plant filler and milk basis for restoration of dry dessert multicomponent basis was established.Документ Дослідження пінних характеристик молочних коктейлів з композицією натуральних стабілізаторів(2017) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Федонюк, Марія АнатоліївнаНаукову роботу проведено у декілька послідовних етапів, відповідно до яких на основі аналізу фізико-хімічних властивостей натуральних гідроколоїдів та пінних характеристик модельних систем обрано найбільш технологічно ефективні стабілізуючі композиції для розробки нових видів молочних коктейлів. Scientific work carried out in several successive stages, whereby by analyzing the physical and chemical properties of natural hydrocolloids and foam characteristics of model systems chosen the most technologically effective stabilizing composition to develop new types of milkshakes.Документ Сирковий виріб з прянощами (патент на корисну модель № 116591)(2017) Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Федонюк, Марія Анатоліївна; Комлик, Дмитро СергійовичСирковий виріб з прянощами містить кисломолочну основу, сіль та прянощі. Як прянощі використовують майоран та гуньбу. The raw spinach product contains the sour milk base, salt and spices. Like spices using marjoram and guerrillas.Документ Сирковий виріб з смаковим наповнювачем (патент на корисну модель № 116592)(2017) Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Федонюк, Марія Анатоліївна; Комлик, Дмитро СергійовичСирковий виріб з смаковим наповнювачем містить кисломолочну основу та смаковий наповнювач. При цьому як смаковий наповнювач використовують кардамон. A curd product with flavoring contains a sour milk base and a flavoring filler. In this case, as a flavoring filler use cardamom.Документ Сьогодення і перспективи виробництва сухих десертних сумішей(2016) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Федонюк, Марія АнатоліївнаВведення до складу сухих десертних сумішей продуктів переробки фруктів і овочів забезпечить отримання продукту з покращеними органолептичними властивостями зі збалансованим вмістом основних нутрієнтів. The introduction of the dry dessert mixes refined products fruits and vegetables will provide the product with improved organoleptic properties with a balanced content of basic nutrients.