Перегляд за Автор "Федорич, Назар Степанович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Розробка системи управління процесом заключної очистки дифузійного соку(2017) Федорич, Назар Степанович; Сідлецький, Віктор МихайловичДля процесу другої сатурації значення витрати молока та значення рН можуть вибиратись в діапазоні значень, причому діапазони цих значень суттєво змінюються, в залежності від стану дифузійного соку, а це в свою чергу спричиняє зміну технологічного режиму і як наслідок зміну роботи системи керування. For the second carbonation process, the milk consumption value and the pH value can be selected in the range of values, the ranges of these values vary significantly, depending on the state of the purification juice, and this in turn entails a change in the process regime and, as a consequence, a change in the operation of the control system.Документ Система керування процесом заключного очищення дифузійного соку з використання методів тензорного аналізу(2017) Сідлецький, Віктор Михайлович; Федорич, Назар СтепановичНаведено приклад використання тензорного аналізу в автоматизованій системі керування апаратами ділянки другої сатурації, де необхідно врахувати зміну роботи технологічного обладнання та зміну налаштувань для регуляторів. Значення рН підбирають залежно від вмісту нецукрів в соку та його кольоровості, від яких залежить необхідність та кількість подачі на другу сатурацію вапнякового молока. Тобто, для процесу другої сатурації значення витрати молока та значення рН можуть вибиратися у діапазоні значень, який суттєво змінюються залежно від стану дифузійного соку, що в свою чергу спричиняє зміну технологічного режиму і як наслідок зміну роботи системи керування. Показано використання тензора для опису технологічного процесу та процесу керування, з можливістю як структурної зміни (при зміні підходів до керування), так і адаптації, при користування технологічного режиму. Саме тому вибір тензорного аналізу для моделювання процесів на ділянці апаратів другої сатурації є найбільш доцільним. This article shows an example of the use of tensor analysis in an automated machine control system portion of the second carbonation. To effectively manage the portion of the second carbonation should consider a change of technological equipment and change setting for the controller. That is, the pH is adjusted depending on the content of non-sugars in the juice and its color, but these figures depend on the need and the amount of feed and the second carbonation of milk of lime. That is, for the process of the second saturation value of flow of milk and the pH may be selected within the range, the ranges of these values vary significantly, depending on the state of diffusion juice, which in turn cause a change in the process regime and consequently a change of the system management. The article shows how to use the tensor to describe the process and management process, to be able, as a structural change (a change management approaches) as well as adaptation to adjust the technological regime. That is why the choice of tensor analysis to modeling of processes in the area of the second carbonation devices is the most appropriate.