Перегляд за Автор "Фролова, В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Порівняльний аналіз фізико - хімічних показників насіння традиційних та генно - модифікованих сортів сої(2014) Фролова, В.; Шворак, Поліна Володимирівна; Носенко, Тамара ТихонівнаГМО використовують у різних сферах, але найчастіше суперечки викликає застосування генетично модифікованих організмів в якості продуктів харчування. Виходячи з даних та проведених дослідів можна зробити висновки, що фізико - хімічні показники двох сортів сої (ГМО та традиційного) дещо відрізняються, але відповідають загальним технічним вимогам. GMOs are used in different areas, but most controversy is the use of genetically modified organisms in food quality. Based on the data and the experiments it can be concluded that the physico - chemical characteristics of two soybean varieties (GM and conventional) are slightly different but meet the general specifications.