Перегляд за Автор "Хома, Оксана Миколаївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання смикавця їстівного у виробництві горіхових мас(2014) Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Рибачок, Альбіна Вікторівна; Хома, Оксана Миколаївна; Рахметов, Джамал БахлуловичЗастосування смикавцю їстівного як основного компонента у виробництві горіхових мас доцільне, тому що він є джерелом біологічно цінних компонентів: моно\поліненасичених жирних кислот, незамінних амінокислот, харчових сорбентів. Application smykavtsyu edible as a main component in the manufacture of nut mass appropriate because it is a source of biologically valuable components: mono \ polyunsaturated fatty acids, essential amino acids, food sorbents.Документ Дослідження процесу екстрагування гібіскуса(2015) Хома, Оксана Миколаївна; Усатюк, Світлана ІванівнаХарчування - один із найважливіших чинників, що визначають стан здоров'я населення. З кожним днем все більш поширеними стають функціональні продукти, призначені для регулярного вживання у складі щоденного харчового раціону. Food - one of the most important factors determining the state health. Every day more and more common are functional products intended for regular use as a part of daily food diet.