Перегляд за Автор "Цигоняко, Анна М."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання агар-агару у технології солодких страв для закладів ресторанного господарства(2015) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Цигоняко, Анна М.Розглянуто можливість використання у технології солодких страв для закладів ресторанного господарства агар-агару як драглеутворювача, який дозволяє змінювати традиційний для споживача зовнішній вигляд страви зі збереженням харчової та біологічної цінності. Розроблено солодку страву, фруктові спагеті, на основі плодово- ягідної сировини. Представлено результати органолептичного оцінювання готової страви у вигляді багатокутників якості. The possibility of using agar-agar as the gelling agents which allows changing the traditional appearance of the dish for consumer with preserving the nutritional and biological value in the technology of sweet dishes for the restaurants was viewed. The sweet dish such as fruit spaghetti based on fruit and berry materials was developed. The spaghetti was created by injecting the hot liquid with agar-agar into a silicone tube using a syringe. The agar preparation had a concentration of agar of about 0,5 % to obtain a very firm jelly that is flexible but at the same time strong enough to hold its spaghetti shape without breaking when handled carefully. The fruit spaghetti with agar-agar was served cold. The results of organoleptic evaluation of the finished dish in the form of quality polygons were presented.Документ Використання агару з плодово-ягідною сировиною в молекулярних технологіях(2014) Цигоняко, Анна М.; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Протченко, Артур С.Розглядалась можливість урізноманітнення асортименту десертних страв з агар-агару та плодово-ягідної сировини. The possibility of diversifying the range of desserts agar-agar and fruit raw materials.Документ Риба білого амура як промислова сировина(2014) Цигоняко, Анна М.; Коваль, Ольга АндріївнаКонцепція державної політики в галузі харчування населення України передбачає доступність харчових продуктів в достатній кількості і в широкому асортименті для всіх верств населення. Одним з цінних продуктів харчування та джерелом тваринного білка є риба та рибопродукти. The concept of public policy in the field of nutrition Ukraine provides for the availability of food in sufficient quantities and in a wide range for all segments of the population. One of food and source of animal protein are fish and fish products.