Перегляд за Автор "Чернявська, Діана Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Удосконалення нормування праці на підприємстві(2019) Чернявська, Діана Олександрівна; Володченкова, Наталія ВалеріївнаВ умовах розвитку ринкових відносин та поглиблення економічної самостійності підприємств, безпека праці набуває великого значення, як засіб скорочення втрат та затрат на лікування та відновлення здоров'я працівників, підвищення продуктивності праці, що обумовлює актуальність даного дослідження. У даній роботі проаналізовано та запропоновано методики навчання з питань охорони праці та безпечного виконання робіт. Такі методики особливо актуальні для щойно прийнятих працівників, яким призначено стажування і необхідно в короткі терміни отримати вміння та навички з безпечного та ефективного виконання робіт.Документ Ідентифікація надзвичайних ситуації виробничих об’єктів зерноприймального підприємств(2019) Володченкова, Наталія Валеріївна; Чернявська, Діана ОлександрівнаВ представленій роботі наведено результати ідентифікації небезпек виробничих об’єктів зерноприймального підприємства. Визначено, що однією із причин виникнення надзвичайної ситуації на таких підприємствах є загоряння продуктів зберігання та переробки. При визначенні небезпек виробничі об’єкти були поділені на технологічні блоки. Для кожного блоку визначено чинники небезпек, розраховано об’єм речовин, що можуть приймати участь у пожежі або вибуховому явищі. Розраховано зони ушкодження і руйнації будівель і споруд, технологічного та енергетичного обладнання. Комплексне застосування методів ідентифікації небезпек на підприємствах харчової промисловості дає змогу розробляти та обґрунтовувати ефективні заходи щодо підвищення безпеки їх функціонування. The paper presents the results of hazard identification of production facilities of a grain elevator. It is determined that one of the causes of emergency in such enterprises is the burning of storage and processing products. When identifying hazards, production facilities were divided into technological block. For each block, hazard factors are identified, the amount of substances that may be involved in a fire or explosion is calculated. The zones of damage and destruction of buildings and structures, technological and power equipment have been calculated. The integrated application of hazard identification methods in food processing enterprises enables the development and justification of effective measures to improve the safety of their operation.