Перегляд за Автор "Чупахіна, В. П."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Висока кваліфікація кадрів – запорука конкурентоспроможності цукрової галузі(2015) Ярчук, Микола Миколайович; Калініченко, Микола Федорович; Хоменко, Микола Дмитрович; Скорик, Костянтин Дмитрович; Штангеєв, Костянтин Остапович; Сорокін, Анатолій Іванович; Чупахіна, В. П.Розглянуто важливість та необхідність безперервної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-технічних працівників і спеціалістів цукрових заводів. Показано, що кращих показників постійно досягають ті підприємства, на яких системно підвищують кваліфікацію персонала. It was discussed importance and necessity of continuous education and professional skills improvement of engineering manpower and specialists of sugar factories. It was shown that the best results permanently achieve enterprises where training of personal takes place systematically.Документ Вплив пульпи на якість дифузійного соку(2001) Скорик, Костянтин Дмитрович; Хоменко, Микола Дмитрович; Козіцька, Марія Євгенівна; Чупахіна, В. П.У статті розглянуто вплив пульпи на якість дифузійного соку. Дано три варіанти розрахунків переходу нецукрів в дифузійний сік на цукровому заводі. Показана доцільність виведення пульпи в жом. In this article pulp influence on raw juice quality is discussed. One gives three variants of calculations of nonsugars transition into raw juice at sugar factory. It was shown appropriateness of pulp transfer into beet pulp.Документ Деякі особливості переробки цукросировини врожаю 2010 року(2010) Чупахіна, В. П.; Скорик, Костянтин Дмитрович; Галацан, Л. А.Розглянуто умови вегетаційного періоду цукрових буряків урожаю 2010 року. Дано рекомендації по технологічним режимам переробки цукрових буряків різної якості. Запропоновано заходи для поліпшення фільтрування соків і сиропу, оптимізації роботи відділень сокодобиванія, сокоочищення і кристалізації. Conditions are discussed of sugar beet vegetation period of crop 2010. Recommendations are presented as for technological regimes of different quality sugar beet processing. Measures are proposed for improvement of juices and thick juice filtration, optimization of operation of extraction, juice purification and sugar house.