Перегляд за Автор "Шадура, Аліна Миколаївна"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Актуальність використання продуктів переробки глоду в технології борошняних кондитерських виробів(Шидловська, О. Б. Актуальність використання продуктів переробки глоду в технології борошняних кондитерських виробів // О. Б. Шидловська, Т. І. Іщенко, А. М. Шадура // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : Міжнародна науково-практична конференція, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 221-222., 2015) Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шадура, Аліна МиколаївнаОбґрунтовано доцільність використання порошку глоду при виробництві борошняних кондитерських виробів. The expediency of using the powder hawthorn in the production of flour confectionery productsДокумент Дослідження можливості використання продуктів переробки глоду колючого в технології пісочного печива(2016) Шидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шадура, Аліна МиколаївнаУ статті розглянуто доцільність використання порошків із плодів, м’якоті зі шкіркою та кісточок глоду колючого як джерела біологічно активних речовин в технології пісочного печива для підвищення харчової цінності продукції. Встановлено вплив дослідної сировини на фізико-хімічні (кількість та якість клейковини, вологість, лужність, щільність, рівень намокання), структурно-механічні (гранична напруга зсуву) та органолептичні показники. The article reviewed the expediency of using powder from the fruits, the pulp with the peel and the seeds hawthorn prickly as a source of biologically active substances in the technology of shortbread cookies to increasing the nutritional value of products. Proved the effect of the investigation raw materials on physicochemical (quantity and quality of gluten, humidity, alkalinity, density, level of wetting), structural and mechanical (limiting shear stress) and organoleptic characteristicsДокумент Дослідження можливості використання продуктів переробки глоду колючого в технології пісочного печива(2016) Шидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шадура, Аліна МиколаївнаРозглянуто доцільність використання порошків із плодів, м’якоті зі шкіркою та кісточок глоду колючого як джерела біологічно активних речовин в технології пісочного печива для підвищення харчової цінності продукції. Reviewed the expediency of using powder from the fruits, the pulp with the peel and the seeds hawthorn prickly as a source of biologically active substances in the technology of shortbread cookies to increasing the nutritional value of productsДокумент Композиція для виготовлення пісочного печива (Патент на корисну модель № 106934)(2016) Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шадура, Аліна МиколаївнаПісочне печиво, яке містить борошно пшеничне, цукор-пісок, масло вершкове, меланж, натрій двовуглекислий, вуглекислий амоній, есенцію, сіль та додатково порошок із м'якоті зі шкіркою глоду. Shortbread cookies that contains wheat flour, sugar, butter, egg, sodium bicarbonate, ammonium carbonate, essence, salt and powder from the pulp with the peel of hawthorn.Документ Композиція для виготовлення пісочного печива (Патент на корисну модель № 107196)(2016) Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шадура, Аліна МиколаївнаПісочне печиво, яке містить борошно пшеничне, цукор-пісок, масло вершкове, меланж, натрій двовуглекислий, вуглекислий амоній, есенцію, сіль та додатково порошок із кісточок глоду. Shortbread cookies that contains wheat flour, sugar, butter, egg, sodium bicarbonate, ammonium carbonate, essence, salt and powder of seeds hawthorn.Документ Композиція для виготовлення пісочного печива (Патент на корисну модель № 107773)(2016) Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шадура, Аліна МиколаївнаПісочне печиво, яке містить борошно пшеничне, цукор-пісок, масло вершкове, меланж, натрій двовуглекислий, вуглекислий амоній, есенцію, сіль та додатково порошок із плодів глоду. Shortbread cookies that contains wheat flour, sugar, butter, egg, sodium bicarbonate, ammonium carbonate, essence, salt and powder hawthorn fruit.