Перегляд за Автор "Шевченко, Ольга Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз желюючого компонента. Низькокалорійні десерти на основі желюючого компонента.(2017) Шевченко, Ольга Володимирівна; Романченко, Наталія Миколаївна; Польовик, Володимир ВікторовичПектинові речовини - велика група природних вуглеводів, які містяться у всіх рослинах. Полісахарид рослинного походження, молекули якого складаються з залишків а-В-галактуронової кислоти, карбоксильні групи котрих в більшості випадків етерифіковані метанолом, а положення С-2 та С-3 ацетильовані. Pectic substances - a large group of natural carbohydrates that are found in all plants. A plantaceous polysaccharide whose molecules consist of residues of a-B-galacturonic acid, carboxyl groups of which in most cases are esterified with methanol, and the positions of С-2 and С-3 are acetylated.Документ Розробка рецептур солодких страв, напоїв та соусів лікувально-профілактичного призначення(2000) Кравчук, Наталія Миколаївна; Грищенко, І. М.; Шевченко, Ольга ВолодимирівнаРозроблено рецептури солодких страв та напоїв лікувально- профілактично призначення на основі біологічно активної добавки вітапектин. Invented recipe of sweet dishes and drinks for medical and prophylactically usage based on biologically active ingredient vitapectin.