Перегляд за Автор "Шерстобітов, В. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Високопоживна соя. Допоки їй бути попелюшкою?(2001) Шаповаленко, Олег Іванович; Шерстобітов, В. В.; Капрельянц, Леонід Вікторович; Дрига, М.Зазначена харчова цінність сої та динаміка обсягів виробництва сої у світі. Наведено перелік технологій переробки сої, розроблених у НВО «Одеський біотехнологічний інститут». Is shown nutritional value of soybean production dynamics in the world. Is a list of soybean processing technologies developed by the SPA “Odessa biotechnology institute”.Документ Технологія переробки зерна сої в соєве молоко(2001) Шаповаленко, Олег Іванович; Шерстобітов, В. В.; Ежелев, В. О.; Лисий, В. Н.Наведена харчова цінність соєвого молока в порівнянні з соєвим молоком. The comparative characteristics of nutritional value of soy milk and cow’s milk.