Перегляд за Автор "Шиманюк, Ілля Вячеславович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив антиоксидантної активності ягід на зберігання сиркової маси з підвищеним вмістом жиру(2021) Пшенична, Тетяна Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна; Шиманюк, Ілля ВячеславовичПодовження термінів зберігання молочно-білкових продуктів є актуальним завданням, завдяки комбінуванню молочної та ягідної сировини, яка є джерелом поліфенольних сполук, в тому числі антоціанів, органічних кислот, вітаміну С, що мають антиоксидантний потенціал. Встановлено, що використання концентратів білково-чорничних в якості основи для сиркової маси з підвищеним вмістом жиру знижує гідролітичне та окислювальне псування молочного жиру в 1,5-2,1 рази, продовжує мікробіологічну безпечність завдяки прояву антибактеріальних властивостей ягідної сировини та дозволяє збільшити термін зберігання сиркової маси до 5 діб.Документ Документ Удосконалення технології сиркових виробів, збагачених ферментованими вершками та харчовими волокнами(2022) Шиманюк, Ілля Вячеславович; Тимчук, Алла Вікторівна; Грек, Олена ВікторівнаУдосконалена технологія сиркових виробів збагачених ферментованими вершками та харчовими волокнами та може бути впроваджена у виробництво на існуючому обладнанні без додаткових витрат. The improved technology of cheese products enriched with fermented cream and dietary fibers and can be introduced into production on existing equipment without additional costs.