Перегляд за Автор "Шинкаренко, Яна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Організаційна підготовка виробництва як один із основних чинників успіху підприємства(2013) Шинкаренко, ЯнаОрганізація виробництва нових виробів передбачає перебудову існуючого виробничого процесу і всіх складових його елементів. Organization of new products provides for the restructuring of the existing production process and all its constituent elements.Документ Сучасний стан та перспективи розвитку хлібопекарської промисловості в Україні(2014) Шинкаренко, Яна; Литвинюк, Ольга ПетрівнаХарчова промисловість є пріоритетною галуззю народного господарства, її продукція користується великим попитом, а вкладення в галузь швидко окупаються. Необхідність дослідження стану і перспектив розвитку підприємств-виробників хлібобулочної продукції не викликає сумнівів, оскільки хліб це такий продукт, який є невід'ємною складовою раціону кожної людини, а його виробництво буде завжди актуальним. The food industry is a priority sector of the economy, its products are in great demand, and investment in the industry quickly recovered. The need to study the state and prospects of the companies-manufacturers of bakery products is beyond doubt, since bread is a product that is an integral part of the diet of every person, and its production will always be relevant.