Перегляд за Автор "Шнайдер, Наталія Віталіївна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Розроблення безалкогольного напою оздоровчого призначення(2012) Гойко, Ірина Юріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Шнайдер, Наталія ВіталіївнаОбгрунтовано доцільність використання лікарської сировини: буркуна лікарського, деревію звичайного, м'яти перцевої, кардамону, плодів шипшини, волоського горіху молочно-воскової стиглості для виробництва безалкогольного напою оздоровчого призначення, визначено параметри процесу екстракції рослинної сировини та встановлено співвідношення сировина:екстрагент, яке складає 1:10. The use of such medicinal plants: medicinal clover, yarrow, peppermint, cardamom, rose hips, walnut milk ripeness was expedience to produce soft drink recreational purposes, the parameters of the extraction process plant material and has a ratio of raw material: extractant which is 1:10.Документ Розроблення композиції звикористанням лікарської сировини для збагачення безалкогольних напоїв(2012) Шнайдер, Наталія Віталіївна; Гойко, Ірина Юріївна; Гойко, Надія ОлегівнаМетою даної роботи було розроблення композиції з використанням лікарської сировини для збагачення безалкогольних напоїв. The aim of this work was to develop compositions of a medicinal plant for the enrichment of soft drinks.Документ Спосіб виробництва кисломолочних напоїв з козиного молока (Деклараційний патент на корисну модель № 46883)(2010) Шнайдер, Наталія Віталіївна; Гойко, Ірина ЮріївнаСпосіб виробництва кисломолочних напоїв з козиного молока включає очистку, пастеризацію, гомогенізацію та охолодження суміші, внесення наповнювачів, розлив, пакування, маркування та доохолодження готового продукту. Як наповнювач використовують домішки сухих прянощів (кріп та базилік), які вводять у вигляді суспензії, для виготовлення якої змішують прянощі (кріп, базилік), у попередньо пастеризовані сколотини з подальшим перемішуванням та витримкою. Виготовлений наповнювач вносять в згусток A method for making fermented milk drinks of goat milk includes treatment, pasteurization, homogenization and cooling a mixture, addition of fillers, pouring, packing, marking and additional cooling of the ready product. Additives of dry spices (dill and basil) are used as filler, those are added as a suspension into the buttermilk preliminary pasteurized with further mixing and holding. The filler made is added into a curd.