Перегляд за Автор "Штим, Катерина Андріївна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Застосування осмотичного зневоднення в технології сушіння гарбуза(2016) Штим, Катерина Андріївна; Назарчук, Марія Олександрівна; Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаВажливу роль у харчуванні людини відіграють овочі. Їхня користь зумовлена хімічним складом, енергетичною і біологічною цінністю, фізіологічною та лікувально-профілактичною дією. Останнім часом об'єктом постійної уваги дослідників є процес осмотичної обробки овочів як зручного способу зниження витрат на процес зневоднення. Vegetables play an important role in human nutrition. Their benefits are due to the chemical composition, energy and biological value, physiological and therapeutic and prophylactic action. Recently, the object of constant attention of researchers is the process of osmotic treatment of vegetables as a convenient way to reduce the cost of the dehydration process.Документ Застосування процесу осмотичного зневоднення в технологіях виробництва продуктів з гарбуза(2016) Штим, Катерина Андріївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир ПавловичВ роботі розглянуто кінетику осмотичного зневоднення гарбуза водними розчинами NaCl та сахарози. Аналіз отриманих лабораторних результатів осмотичного зневоднення гарбуза показує, що при раціональних концентраціях розчину NаСІ і сахарози вологовміст сировини може зменшуватись до 47 % від початкового значення.Документ Зміна мікроструктури рослинної сировини під час сушіння(2015) Шутюк, Віталій Володимирович; Штим, Катерина Андріївна; Швецова, Інга ВолодимирівнаВ роботі розглядається зміна і формування типової мікроструктури продукту під час сушіння. Зроблено аналіз впливу зміни мікроструктури на морфологію, поверхневі властивості й якість продукту.Документ Спосіб виробництва морквяних чіпсів(2016) Штим, Катерина Андріївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир ПавловичВ роботі розглянуті особливості технології отримання морквяних чіпсів. Наведені основні результати досліджень з різних технологічних режимів бланшування та сушіння моркви. In this paper, the features of technology of carrot chips. The basic results of studies from different technological modes of blanching and drying of carrots.Документ Спосіб виробництва морквяних чіпсів(2014) Чорноштан, Олександр Сергійович; Шутюк, Віталій Володимирович; Штим, Катерина Андріївна; Василів, Володимир ПавловичВ роботі розглянуті особливості технології отримання морквяних чіпсів. Наведені основні результати досліджень з різних технологічних режимів бланшування та сушіння моркви. In this paper, the features of technology of carrot chips. The basic results of studies from different technological modes of blanching and drying of carrots.