Перегляд за Автор "Якименко, Людмила Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз способів переробки сирої пивної дробини(2019) Якименко, Людмила Сергіївна; Кошова, Валентина Миколаївна; Василів, Володимир ПавловичМетою роботи було проаналізувати способи переробки сирої пивної дробини та охарактеризувати їх. The aim of the work was to analyze the methods of processing raw beer pellets and to characterize them.Документ Дослідження реакцій взаємодії дефекату та фосфатної кислоти(2016) Петренко, Тетяна Володимирівна; Перепелиця, Олександр Петрович; Якименко, Людмила СергіївнаДокумент Дослідження хімічного складу бішофіту(2016) Самчук, Анатолій Іванович; Петренко, Тетяна Володимирівна; Перепелиця, Олександр Петрович; Якименко, Людмила СергіївнаДокумент Застосування пивної дробини для виробництва нових харчових продуктів(2021) Якименко, Людмила СергіївнаДокумент Способи переробки пивної дробини(2019) Кошова, Валентина Миколаївна; Якименко, Людмила СергіївнаУ харчовій промисловості, на різних стадіях виробництва продукції утворюється вторинна кількість матеріальних ресурсів. Деякі з них використовуються, як сировина для подальшого отримання корисних продуктів. Тому, розробка технології утилізації відходів, що утворюється впроцесі виробництва пива (пивна дробина) є однією з першочергових завдань пивоварної галузі. In the food industry, at different stages of production, a secondary amount of material resources is formed. Some of them are used as raw materials for further production of useful products. Therefore, the development of waste recycling technology, which is formed in the process of beer production (beer crumbs) is one of the priority tasks of the brewing industry.