Перегляд за Автор "Яременко, Н. А."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження впливу технологічних факторів і сировини на термін зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка»(2005) Кохан, Олена Олександрівна; Прилуцька, Ліна Петрівна; Яременко, Н. А.; Дорохович, Антонелла МиколаївнаОсновним процесом, що обумовлює термін зберігання молочних неглазурованих цукерок є їх черствіння. Експериментально встановлений позитивний влив гігроскопічних, вологоутримуючих речовин, джерела ферменту інвертази, емульгаторів на подовження терміну зберігання молочних цукерок. Встановлені раціональні дозування досліджуваних добавок.