Перегляд за Автор "Яременко, Оксана Михайлівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив лактитолу на тепломасообмінні процеси в технології борошняних кондитерських виробів(2006) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Яременко, Оксана Михайлівна; Лазоренко, Наталія Петрівна; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаДосліджено вплив фізико-хімічних властивостей лактитолу на тепломасообмінні процеси під час термооброблення борошняних кондитерських виробів. Визначено вплив лактитолу на форми зв’язку вологи у тістових масах пряників, печива, бісквітів, кексів. Досліджено вплив лактитолу на кінетику прогріву тістових заготовок. Визначено щільність тіста борошняних кондитерських виробів на лактитолі. The influence of physicochemical properties laktitol on heat and mass during heat treatment pastry products. The influence of the forms of communication laktitol moisture in the dough masses cakes, cookies. The effect on the kinetics laktitol warm dough preparations. Determined the density of dough pastry products for laktitol.Документ Дослідження властивостей безглютенового борошна та його впливу на структурно-механічні характеристики тіста і печива для дітей, хворих на целіакію(2005) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Бабіч, Оксана Вікторівна; Яременко, Оксана МихайлівнаСтаття присвячена дослідженню впливу властивостей різних видів безглютенового борошна, а саме кукурудзяного, гречаного, рисового на структурно механічні властивості тіста для печива. Експериментально досліджено водопоглинальну здатність, граничну напругу зсуву, загальну та пружну деформацію, адгезію тіста на пшеничному, кукурудзяному, гречаному, рисовому борошні та цукрозі, глюкозі, фруктозі. This article is concerned with the researching of the impact properties of different types of gluten-free flours, such as corn, buckwheat, rice on the structural mechanical properties of dough for cookies. Experimentally investigated uptake capacity, pressure limit shear stress, general resilience deformation, adhesion test on wheat, corn, buckwheat, rice flour and sucrose, glucose, fructose.Документ Дослідження сорбційних і десорбційних процесів у здобному печиві на цукрі та цукрозамінниках(2008) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Яременко, Оксана МихайлівнаСтаття присвячена дослідженням впливу цукрозамінників на сорбційно-десорбційні процеси, що відбуваються при зберіганні здобного печива. Досліджено також зміну активності води та структурні характеристики зразків здобного печива, що містять у своєму складі цукрозамінники, що дозволило прогнозувати терміни їх зберігання. The article investigates the impact of sweeteners on sorption and adsorption processes occurring during storage butter biscuits. Also investigated the change of water activity and structural characteristics of samples of butter biscuits containing sweeteners in its composition, allowing to predict the timing of storage.