Перегляд за Автор "Ярковий, Андрій Олексійович"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ MOODLE – електронна система керування навчальним процесом(2020) Ярковий, Андрій ОлексійовичНавчальний посібник розкриває основні можливості роботи в LMS (електронній системі керування навчальним процесом) Moodle, описано інтерфейс системи, наведені покрокові інструкції по роботі користувачів з ресурсами дистанційного курсу, зокрема його створення, редагування та зарахування слухачів. The textbook reveals the main possibilities of working in moodle LMS (electronic learning management system), describes the interface of the system, provides step-by-step instructions on how users work with distance learning resources, in particular on their creation, editing and enrollment of students.Документ Використання LibreOffice Draw в науковій роботі(2022) Петренко, Олександр Якович; Ярковий, Андрій ОлексійовичНавчальний посібник присвячено поглибленому вивченню та практичному засвоєнню основних прийомів роботи з програмним засобом LibreOffice Draw для створення ілюстрацій (кольорових малюнків, графіків, діаграм, таблиць). The training manual is dedicated to in-depth study and practical mastering of the basic techniques of working with the LibreOffice Draw software tool for creating illustrations (color drawings, graphs, diagrams, tables).Документ Дослідження впливу порошку топінамбура на вміст цукрів у хлібі житньому заварному(2019) Волощук, Галина Іванівна; Ярковий, Андрій Олексійович; Полуцька, Б. М.; Пашова, Наталя Вячеславівна; Грегірчак, Наталія МиколаївнаУ статті досліджено вплив порошку топінамбура (П Т) на вміст цукрів у хлібі житньому, приготовленому на заварці та заквасці. Розкрито механізм впливу порошку топінамбура на біохімічні та мікробіологічні процеси, перебіг яких відбувається під час приготування тіста. Методом експериментально статистичного моделювання визначено оптимальні дозування рецептурних компонентів для отримання хліба з мінімальним вмістом цукру в хлібі при таких дозуваннях (до маси борошна): П Т —3,3%; борошна в заварці — 5,0%; борошна в заквасці — 10% або 20%. Квазіоднофакторним аналізом встановлено закономірності впливу окремого фактора на масову частку цукру в хлібі. Підтверджено, що на збільшення вмісту цукру в хлібі впливають дозування заварки і ПТ. Середні кількості закваски забезпечують оптимальний рН дії цукроутворювальних ферментів борошна.Документ Можливості використання бібліографічного контент-менеджера ZOTERO(2019) Ярковий, Андрій Олексійович; Петренко, Олександр Якович; Бондаренко, Вікторія ВадимівнаНавчальний посібник розкриває основні можливості бібліографічного контент-менеджера ZOTERO, особливості роботи та його практичне використання. The textbook reveals the main features of the bibliographic content manager ZOTERO, the features of the work and its practical use.Документ Основи роботи з Microsoft Sway(2022) Ярковий, Андрій ОлексійовичНавчальний посібник формує уявлення про роботу з хмарним сервісом Microsoft Sway на рівні початківця: надає знання щодо створення онлайн-презентацій, інтерактивних звітів, навчальних посібників, особистих історій, буклетів та інформаційних сторінок, а також рекламної продукції. This training guide forms has an idea of working with the Microsoft Sway cloud service at the beginner level: it provides knowledge on creating online presentations, interactive reports, tutorials, personal stories, booklets and information pages, as well as promotional products.Документ Працюємо в Microsoft Teams(2021) Петренко, Олександр Якович; Ярковий, Андрій ОлексійовичНавчальний посібник формує уявлення про роботу з хмарним сервісом Microsoft Teams на рівні досвідченого користувача: надає знання щодо організації проведення онлайн-нарад, чатів і використання єдиного простору у хмарному сховищі.