Перегляд за Автор "Babenko, Valeriy"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Composition and properties of peanut and sunflower oil blends(2017) Babenko, Valeriy; Bakhmach, Vladimir; Porociuk, Oksana; Levchuk, Irina; Golubets, Olga; Shkaruba, SergiiInvestigation of the properties of refined deodorized peanut and sunflower oil blends has been carried out in order to influence the indexes of their antioxidant properties on the basis of acid and peroxide numbers.Дослідження властивостей рафінованих дезодорованих арахісових та соняшникових олійних сумішей проведено з метою впливу на показники їх антиоксидантних властивостей на основі кислотних та перекисних чисел.Документ Xanthan gum using in the mayonnaise technology producing(2013) Bakhmach, Vladimir; Babenko, Valeriy; Beletsky, DmitriyLow levels of xanthan gum provide high viscosity in mayonnaise at acid and neutral pH. Viscosity is also stabile to temperature changes and due to this provides long-term storage. Xanthan gum can be used to partially replace starch to improve heat stability and give a cleaner, less pasty mouthfeel. Typically xanthan is used at a concentration of 0.2±0.4%.