Перегляд за Автор "Kravchenko, Anatoliy"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Control measures for pests, species identification, prevention of infestation, preventive measures, and pest management strategies in restaurants(2023) Kuzmenko, Rostislav; Kravchenko, Anatoliy; Vozniuk, Svitlana; Kuzmin, OlegУ статті розглядаються методи, які можна використовувати для попередження, виявлення та знищення шкідників у закладах ресторанного господарства. Особливу увагу приділено шкідникам-комахам. Це є важливим питанням для забезпечення безпеки харчових продуктів і захисту здоров’я споживачівДокумент Improving operational efficiency: quality management in cafe operations(2024) Borysova, Evelina; Fefelov, Denys; Kravchenko, Anatoliy; Kuzmenko, Rostislav; Kuzmin, Oleg; Maksymiuk, Anna; Osadcha, Veronika; Vozniuk, Svitlana; Omelchenko, MariiaУ цій статті розглядається система управління якістю у кафе з акцентом на роль та важливість відділу обслуговування. Обговорюються процеси управління якістю та їх вплив на конкурентоспроможність підприємства. Зазначається, що дотримання стандартів і процедур, спрямованих на забезпечення комфорту, гігієни та безпечності для гостей, є вирішальним для успішної роботи кафе. Також підкреслюється важливість системи виявлення та усунення невідповідностей для безперервного вдосконалення процесів обслуговування