Перегляд за Автор "Lihtorovich, Stanislav"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Peculiarities of positron annihilation with electrons in the vicinity of nanovoids in amorphous and crystalline triglycerides(2001) Rashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Nischenko, Michael; Lihtorovich, StanislavThe presence of nanovoids in the structure of fatty-acid triglycerides was confirmed by means of the positron annihilation spectroscopy. Наявність нанопорожнин в структурі тригліцеридів жирних кислот було підтверджена за допомогою спектроскопії позитронної аннігіляції.Документ Positron annihilation in C60 fullerites and fullerene-like nanovoids(2002) Nischenko, Michael; Lihtorovich, Stanislav; Schur, D.; Rashevska, TamaraFullerites, fatty-acid triglycerides contains nanovoids, and triglycerides witn dissolved fullerenes were studied by means of positron annihilation spectroscopy. Фуллерити, тригліцериди жирних кислот містять нанопорожнини з розчининними фуллеренами, что вивчалися за допомогою спектроскопії позитронної аннігіляції.Документ The mechanism of an amorphous-crystalline fat formation in the submicrostructure of butter(2001) Gulyy, Ivan; Rashevska, Tamara; Pryadko, Nikolai; Nischenko, Michael; Lihtorovich, StanislavThe processes of the butter structure formation have been studied by the electron microscopy method which showed that it contains destroyed and partially impaired fat globules.Процеси формування структури вершкового масла були вивчені методом електронної мікроскопії, яка показала, що структура містить зруйновані і частково зруйновані жирові кульки.