Перегляд за Автор "Martsynkevich, Lesya"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Analytical Study of the Methods and Means of Beer Wort Heat Treatment(2014) Merzlyak, Dmitry; Udodov, Sergiy; Dovgun, Irina; Martsynkevich, LesyaBeer is a sparkling, refreshing drink with distinctive aroma and pleasant bitter taste. Beer is the most popular alcoholic beverage in the world. In this regard, the brewing industry of food industry needs to control the quality and price performance of the finished product. The process of boiling the wort with hops or hop extract is the main factor, but at the same time it is the most energy intensive process in brewing. The analysis shows that discussed ways of wort boiling enable to save energy costs in the range of 70 to 90%. It in turn can greatly affect the price performance of the finished product and increase competitiveness.Документ The use of combined devices in the apparatus-technological scheme of mini-breweries(2011) Martsynkevich, LesyaUntil recently, time brewing industry developed due to the construction of new large and medium-sized enterprises or reconstruction of existing facilities, aimed not only at their extension, but and to intensify due to the improvement of engineering and technology. However, in recent years, another trend is developing in the Ukrainian brewing industry - the revival of small breweries. Appearance mini-breweries dialectically conditioned and provided, characterize him as a qualitatively new round of technical and technological development in the brewing industry.До недавнього часу пивоварна галузь розвивалась завдяки будівництву нових великих і середніх підприємств або реконструкції існуючих виробництв, спрямованої не тільки на їх розширення, але і на інтенсифікацію за рахунок удосконалення техніки та технології. Однак в останні роки розвивається ще одна тенденція в українській пивоіндустріі - відродження малих пивоварень. Поява міні-пивоварень діалектично зумовлене і передбачено, оскільки характеризує собою новий якісний виток технічного і технологічного розвитку пивоварного виробництва.