Перегляд за Автор "Melnyk, Nataliia"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Food safety and quality management system in the restaurant industry(2024) Shevchenko, Oleksandr; Kuzmin, Oleg; Dudarev, Igor; Melnyk, Nataliia; Murzin, Andrii; Ushchapovskyi, Artem; Chemakina, Oktyabrina; Kuzmin, Anton; Kuzmin, DmytroУ статті розроблено систему управління харчовою безпекою та якістю для закладу ресторанного господарства відповідно до законодавства України. Система охоплює всі етапи виробництва рідких бульйонів, включаючи аналіз небезпек, розробку плану HACCP та впровадження програм передумов. Описано санітарно-гігієнічні вимоги, контроль алергенів, фізико-хімічні та мікробіологічні показники якості, а також вимоги до зберігання та транспортування. Впровадження цієї системи забезпечує безпечність страв для споживачів, підвищує довіру до закладу та створює маркетингову перевагу в конкурентному ресторанному бізнесіДокумент Ryazhanka with pumpkin puree and flax seeds(2023) Kuzmin, Oleg; Kiiko, Victoriia; Khareba, Olena; Gavrylenko, Olena; Ianchyk, Mariia; Melnyk, NataliiaМетою цього дослідження було покращити нутрієнтний склад ряжанки шляхом включення гарбузового пюре та насіння льону, а також стабілізувати її фізико-хімічні параметри та покращити сенсорні властивості