Перегляд за Автор "Osadcha, Veronika"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Ensuring an effective system of the sanitary condition of restaurant establishments under the HACCP(2023) Borysova, Evelina; Osadcha, Veronika; Fefelov, Denys; Kuzmin, OlegУ статті розглядаються виклики, пов’язані з контролем критичних точок у закладах ресторанного господарства, з метою зниження ризиків контамінації харчових продуктів, забезпечення безпеки на робочих місцях та загального благополуччя підприємстваДокумент Improving operational efficiency: quality management in cafe operations(2024) Borysova, Evelina; Fefelov, Denys; Kravchenko, Anatoliy; Kuzmenko, Rostislav; Kuzmin, Oleg; Maksymiuk, Anna; Osadcha, Veronika; Vozniuk, Svitlana; Omelchenko, MariiaУ цій статті розглядається система управління якістю у кафе з акцентом на роль та важливість відділу обслуговування. Обговорюються процеси управління якістю та їх вплив на конкурентоспроможність підприємства. Зазначається, що дотримання стандартів і процедур, спрямованих на забезпечення комфорту, гігієни та безпечності для гостей, є вирішальним для успішної роботи кафе. Також підкреслюється важливість системи виявлення та усунення невідповідностей для безперервного вдосконалення процесів обслуговування