Перегляд за Автор "Pastukh, Hanna"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Ensuring the competitiveness of restaurants by determining the quality of diets(2020) Kuzmin, Oleg; Niemirich, Oleksandra; Koretska, Iryna; Pastukh, Hanna; Ustymenko, Ihor; Berezhna, TatyanaMethod of quality rating of daily rations in hotels and restaurants is considered. The structure of qualitative indexes and results of experimental research of complex diet quantitative rating are represented. Розглянуто методику оцінки якості добового раціону харчування у готелях та ресторанах. Представлено структуру якісних показників та результати експериментального дослідження кількісної оцінки комплексного раціону харчування.Документ Research on the ways of the pectin extraction from the potatoes(2013) Pastukh, Hanna; Grytsay, Julia; Hrabovskyi, YevhenThe results of research methods extracting pectin from potato pulp, leaving the production of starch potatoes. By planning the experiment was conducted research summarized, analyzed and considered their results, carried out the statistical processing of experimental data, the optimum technological conditions for obtaining pectin from potato and its structure studied by means of infrared spectroscopy.Наведено результати дослідженнь способів вилучення пектину з картопляної мезги, відходу виробництва крохмалю з картоплі. Шляхом планування експерименту було проведено узагальнені дослідження, проаналізовано та враховано їх результати, проведено статистичне оброблення експериментальних даних, визначено оптимальні технологічні умови одержання пектину з картоплі та досліджено його структуру за допомогою ІЧ-спектроскопії.Документ The investigation of technological conditions of pectin withdrwal from potato and study of its structure pectin(2013) Pastukh, Hanna; Grabovska, OlenaThe optimum conditions for extraction of pectin from potato pulp. Studied the physicochemical properties of potato pectin. Using infrared spectroscopy structure of potato pectin extracted using enzyme preparations and without pretreatment enzymes