Перегляд за Автор "Tkachenko, Nataliya"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Professional English for Communication(2013) Smirnova, Elizabeth; Mykhailova, Nelia; Chala, Kateryna; Yurchuk, Lyudmila; Kokhan, Olena M.; Yanenko, Larisa; Lukianets, Halyna; Rusakova, Anna; Boyko, Anna; Tkachenko, NataliyaThis course book is directed to the development of foreign language professional competence with the students. It consists of two parts. It contains texts on professional and tourist regional geography, a number of lexical and grammar exercises. Основна мета посібника – допомогти студентам в опануванні лексико-тематичним матеріалом на основі сучасних оригінальних текстів та мовних імовленнєвих вправ, спрямованих на формування і розвиток у студентів іншомовної комунікативної компетенції, з метою активізації навичок комунікації в професійній діяльності майбутніх фахівців. Посібник складається з двох частин: перша містить 10 розділів, в яких подано основні тематичні тексти побутової та країнознавчої тематики, тексти для самостійного читання, а також вправи, друга –13 розділів з текстами про майбутню спеціальність різних напрямів підготовки студентів, а також додатковим матеріалом за професійним спрямуванням з відповідними вправами. Призначений для самостійної роботи студентів І–ІІ курсів усіх напрямів підготовки бакалаврів денної та заочної форм навчання.Документ Research of extruded starches properties(2013) Melnyk, Oksana Yu.; Kovbasa, Vladimir; Tkachenko, NataliyaStarch and its modified products are widely used in all branches of food industry. The basic property of native starch is its ability to form viscous, transparent, but unstable paste or gel, which is destroyed when stored for a long time. To improve its functional properties the native starch is modified and as a result acquires preliminary set properties. One of the perspective kinds of modified starches is extruded starches classified as swelling starches. The extrusion process leads to the destruction of the starch grains and forming products with smaller molecular mass. That is why the extruded starches are able to swell in cold water and don’t form draggles. Крохмаль та продукти його модифікації широко використовуються в усіх галузях харчової промисловості. Основна властивість нативного крохмалю – здатність утворювати вʼязкий прозорий, але нестабільний клейстер або гель, який руйнується при тривалому зберіганні. Для покращення функціональних властивостей нативний крохмаль модифікують, внаслідок чого він набуває заздалегідь заданих властивостей. Одним з перспективних видів модифікованих крохмалів є екструдовані, які відносяться до групи набухаючих. Процес екструдування призводить до деструкції крохмальних зерен і утворення продуктів з меншою молекулярною масою. Тому екструдовані крохмалі здатні набухати у холодній воді і не утворюють драглів