Перегляд за Ключові слова "automated lines"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Машинобудування харчової та переробної промисловості(2022) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик містить інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з розвитку машинобудування в Україні та світі, загальної технології машинобудування, моделювання і комп’ютерного інжинірингу, промислової електроніки, галузевого технологічного обладнання, стандартизації та сертифікації у машинобудуванні, використання відходів галузі машинобудування, охорони праці на підприємствах, а також економіки машинобудування. The bibliographic index contains information sources (books, monographs, educational publications, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, dissertation abstracts) on the development of mechanical engineering in Ukraine and the world, the general technology of mechanical engineering, modeling and computer engineering, industrial electronics, industry technological equipment, standardization and certification in mechanical engineering, use of waste in the mechanical engineering industry, occupational health and safety at enterprises, as well as the economics of mechanical engineering.Документ Інформаційна підтримка планування ремонту та технічного обслуговування на підприємствах макаронної промисловості(2013) Грибков, Сергій Віталійович; Олійник, Ганна ВікторівнаОсновне завдання підвищення якості технічної експлуатації автоматизованих технологічних ліній з виготовлення макаронних виробів полягає в забезпеченні тривалого та безвідмовного виготовлення макаронних виробів згідно плану виробничої програми при мінімальних витратах на технічне обслуговування і ремонт, що направлене на відновлення технічних якостей технологічного обладнання, втрачених в процесі експлуатації. При цьому тривале збереження точності і безвідмовної роботи технологічного обладнання можливі лише при дотриманні правил, що передбачають захист від шкідливих впливів які не минуче виникають в процесі його роботи, та залежні від роботи навколишнього обладнання й дій обслуговуючого персоналу. The main task of improving the quality of technical operation of automated production lines for the manufacture of macaroni products is to provide long-term and trouble-free production of macaroni products in accordance with the plan of the production program at the minimum cost of maintenance and repair, aimed at restoring the technical qualities of technological equipment lost during the operation. At the same time, the long-term preservation of precision and faultless operation of technological equipment is possible only with the observance of rules that provide protection against harmful effects that do not occur immediately in the process of its operation, and dependent on the work of the surrounding equipment and the actions of the staff.