Матеріали конференцій
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Матеріали конференцій за Ключові слова ""light" buckwheat grain"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ "Легкі" гречані зерна - новий продукт, готовий до вживання(2013) Фурманова, Юлія Петрівна; Шаповаленко, Олег ІвановичБула розроблена технологія виробництва харчового продукту - «легких» гречаних зерен. Шляхом нагрівання спеціально підготовленого зерна гречки у ЕМП НВЧ протягом кількох секунд було отримано продукт з гарними органолептичними показниками, готовий до вживання. Developed the technology of food production - "light" buckwheat grains. By heating the specially prepared buckwheat EMF in the microwave for a few seconds the product was received with good organoleptic characteristics, ready for use.