Перегляд за Ключові слова "changing the components"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Розробка продуктів екструзійної технології з використанням пророщеного зерна(УкрІНТЕІ, 1996) Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Єroрова, Ірина Кузьмiвна; Хіврич, Борис Іванович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кобилінська, Олена ВалеріївнаВивчено зміну компонентів зернових в процесі пророщування. Запропоновано використання солоду зернових для одержання екструзійних продуктів підвищеної харчової цінності. This the changes of the components of the grain in the process of germination. Suggested that the use of malt grain to obtain extrusion products of high nutritional value.