Стандарти
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Стандарти за Ключові слова "determination of the total content"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ ДСТУ ISO 5534:2005 Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод)(2007) Українець, Анатолій Іванович; Хомічак, Любомир Михайлович; Савченко, Олександр Аркадійович; Грек, Олена ВікторівнаНаціональний стандарт відповідає ISO 5534:2004 IDF 4:2004 (E) Cheese and processed cheese — Determination of the total content (Reference method) (Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод)) Ступінь відповідності — ідентичний Уведено вперше.