05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7366
Переглянути
Документ Інтенсифікація сушіння яблучних вичавок та удоско- налення процесів їх промислового використання(2010) Веселовська, Таїсія ЄвгеніївнаДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спе- ціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фар- мацевтичних виробництв. - Національний університет харчових технологій, Київ, 2010. Дисертаційна робота присвячена дослідженню фізико-хімічних властивос- тей та структурних особливостей яблучних вичавок як об’єкту сушіння, експери- ментальному дослідженню кінетики процесу сушіння яблучних вичавок при тер- морадіаційному енергопідведенні, розробленню найбільш ефективної конструкції ІЧ-сушарки. Thesis to pursue a scientific degree of Candidate of Technical Sciences in specialty 05.18.12 – processes and equipment of food, microbiological and pharmaceutical productions. – National University of Food Technologies, Kyiv, 2010. The thesis is dedicated to the study of physical and chemical properties and structural peculiarities of apple pomace as a drying subject, to experimental research of kinetic properties of apple pomace drying with electric radiant heating, and to develop the most efficient design of IR-dryer.