05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7366
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Створення замкнутих контурів вторинних енергетичних ресурсів у харчових технологіях(2015) Бойко, Олексій ОлеговичДисертаційна робота присвячена пошуку шляхів зменшення енерго- та ресурсоємкості при виробництві етилового спирту та пива за рахунок зменшення споживання теплової енергії та підвищення виходу готової продукції з одиниці сировини. The dissertation is dedicated to finding ways to reduce energy and resource capacity in the production of ethanol and beer by reducing the consumption of thermal energy, and increase the yield of finished product per unit of raw material.Документ Підвищення ефективності і удосконалення обладнання для культивування мікроорганізмів(2011) Палаш, Анатолій Анатолійович; Palash, AnatoliyВ дисертаційній роботі на основі аналізу наукових публікацій та вивчення сучасного стану в промисловості зроблено висновок про доцільність подальшого поглибленого вивчення процесів синтезу біомаси мікроорганізмів з встановленням впливів геометрії апаратів для їх культивування, особливостей енерговведення і формування міжфазної поверхні, оцінкою впливів рушійних факторів, використання дискретно-імпульсних технологій тощо. In a thesis on the basis of scientific publications and study the current state of the industry conclusion on whether further in-depth study of the synthesis of biomass of microorganisms with the installation effects of geometry devices for their cultivation, and introduction energy features of the interfacial surface, exposure assessment factors driving the use of discrete-pulse technologies.