05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7366
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технологій і модернізація обладнання бродильних виробництв(2016) Коваль, Ольга ВолодимирівнаДисертаційна роботу присвячена огляду і аналізу особливостей бродильних технологій. Розглядаються технології виробництва виноматеріалів для шампанських та ігристих вин, особливості вторинного бродіння у виробництві шампанського, технології зброджування середовищ в хлібопекарній галузі, зброджування цукровмістких середовищ при виробництві етилового спирту. The thesis is devoted to the review and analysis of the features of fermentation technology. Discusses wine production technology for sparkling wines, especially the secondary fermentation in the production of champagne, fermentation technology environments in the baking industry, fermentation of sugar-containing media technology in the production of ethyl alcohol.Документ Удосконалення процесів пастеризаційної і стерилізаційної обробки харчової продукції і напоїв(2011) Семенов, Олександр МихайловичВ дисертації представлено результати аналізу сучасного стану технологій пастеризаційної та високотемпературної стерилізаційної обробки продуктів харчування і напоїв, метою яких є забезпечення їх довгострокового зберігання. The results of analysis of the modern state of technologies of pasteurization and high temperature sterilization treatment of food and drinks stuffs are represented in dissertation, the purpose of which there is providing of their long-term storage.Документ Підвищення ефективності і удосконалення обладнання для культивування мікроорганізмів(2011) Палаш, Анатолій Анатолійович; Palash, AnatoliyВ дисертаційній роботі на основі аналізу наукових публікацій та вивчення сучасного стану в промисловості зроблено висновок про доцільність подальшого поглибленого вивчення процесів синтезу біомаси мікроорганізмів з встановленням впливів геометрії апаратів для їх культивування, особливостей енерговведення і формування міжфазної поверхні, оцінкою впливів рушійних факторів, використання дискретно-імпульсних технологій тощо. In a thesis on the basis of scientific publications and study the current state of the industry conclusion on whether further in-depth study of the synthesis of biomass of microorganisms with the installation effects of geometry devices for their cultivation, and introduction energy features of the interfacial surface, exposure assessment factors driving the use of discrete-pulse technologies.